Foto-expositie HIPSTER/MUSLIM Borgerhout

muslimhipster

Zowel het begrip ‘hipster’ als het begrip ‘moslim’ hebben hun faam behaald in de media. Massaal wordt over deze ‘subgroepen’ gesproken. Ze zijn containerbegrippen geworden waarvan de echte definitie is verwaterd. Daarbij heerst de neiging om vooral over hen te spreken – meer dan daadwerkelijk met hen.

Met HIPSTER/MUSLIM: BORGERHOUT willen wij op een verrassende manier een podium bieden aan zes jonge mannen, henzelf het woord geven, en het publiek een inkijk geven in de visie van hun generatie.

Op maandag 3 oktober wordt het project HIPSTER/MUSLIM: BORGERHOUT gelanceerd met een foto-expositie die op het Krugerplein tentoongesteld staat. Ook gaat de korte documentaire in première die naar aanleiding van het project werd gemaakt. Hierop volgt in Bar Leon een interview met de initiator van het project, Shirin Mirachor (GET ME), en de Antwerpse partner, Malikka Bouaissa (al.arte.magazine), en is er de mogelijkheid om de zes deelnemende mannen vragen te stellen over hun motivatie, ervaringen en visie.

Gratis toegang.

Meer info / RSVP: hmproject@do-you-get-me.com
Krugerplein
Bar Leon, Reuzenstraat 23

Comments

Geef een reactie