Win tickets voor een avondje Oriental Dub van BaBa ZuLa in de Roma

baba_zula

BaBa ZuLa is een alternatieve muziekgroep uit Istanboel met een unieke psychedelische sound: Oriental Dub. BaBa ZuLa plaatst Oriëntaalse invloeden en instrumenten als de darboeka, de elektrische saz en lepels naast moderne beats en elektronica. Op donderdag 19 november maken ze het gezellig in de foyer van De Roma, Borgerhout. En jij kan dit beleven!

Hun Istanbul Psychedelica grijpt terug op zowel psychedelische rock ’n roll, reggae en dub als de muzikale tradities van de vorige generaties in Istanbul. Live bezorgt de groep hun fans een unieke ervaring. Rituele performances worden een mengvorm van kunstdisciplines: buikdanseressen, kostuums, poëzie, theater en tekenkunst maken van elk concert een zinderend audiovisueel feest.

De frontman en percussionist van BaBa ZuLa Murat Ertel wordt geflankeerd door de muzikanten van  Manngold de Cobre, DansDans en Zita Swoon. Rodrigo Fuentealba, de gitarist van Manngold de Cobre heeft reeds lang een fascinatie voor de Turkse psychedelische scene. Veel Turks vinyl van de jaren 70 prijkt in zijn platenkast. Murat Ertel van BaBa ZuLa is een van de erfgenamen van die scene. Aan Belgische zijde echt een verzameling muzikanten om u tegen te zeggen.

Met Rodrigo Fuentealba (Gitaar); Fred Lyenn (Bas); Bert Vervaeck (Gitaar); Karen Willems (Drums); Murat Ertel (Saz); Özgur Çakirlar (Percussie)

Voorproefje:

Praktische informatie:

BaBa ZuLa + Murat Ertel (BaBa ZuLa) meets Rodrigo Fuentealba
Donderdag 19 november 2015 • 20u30

De Roma
Turnhoutsebaan 286
2140 BORGERHOUT

Tickets: vvk € 14/12 (kassa + € 2)

Doe mee met onze wedstrijd en maak kans op een uniek avondje Oriental Dub!

Hoe heet de frontman van Baba Zula?

Stuur je antwoord naar wedstrijd@alartemag.com vóór 17 november.

Succes!

Comments

Geef een reactie