Kashmere Hakim kondigt nieuwe EP aan

Pressfoto1

Kashmere Hakim kondigt de lancering aan van zijn nieuwe EP getiteld ‘Hope is He{Art}’, Kashmere’s derde EP uitgebracht in eigen beheer en geproduceerd door Studio Mizza.

De EP bevat vier nummers geïnspireerd door Kashmere’s persoonlijke verhaal en belooft een aanstekelijke mix van toegankelijke folky muziek en emotionele openhartigheid te zijn. Het is de bestemming waar Kashmere’s muziek, poëzie, kunst en architectuur samenkomen. Een product van een man die zijn hele leven wijdt aan de kunsten, een man die met zijn creativiteit als uitlaatklep deze inzet als manier om hopelijk anderen te helpen. De vocalen komen van zuiver hart gezongen met passie: “We have to learn all cultures, over land and over sea. Indians and cowboys lived together eventually.

“Ik heb besloten om deze EP ‘Hope is He{Art}’ te noemen, omdat ik echt in de kracht van dromen en hopen geloof voor een positieve verandering. De hoop in Hij, de hoop in kunst en de hoop in de harten van mensen! Of het nu muziek, kunst of architectuur is. Voor mij is het allemaal hetzelfde. Alles is ruimte-gerelateerd. Alles vertelt je een verhaal. Dit alles maakt van mij simpelweg een verhalenverteller. Eentje die je wil laten horen, zien en voelen wat de realiteit van het leven is, ” aldus de muzikant.

‘Hope is He{Art}’ zal worden uitgebracht op 27 september, samen met een exclusieve expositie van Kashmere’s illustratieve kunst. Alle foto’s voor de EP zijn geschoten door Mous Lamrabat in de ateliers van het Rijksacademie voor Beeldende Kunsten in Amsterdam. Het prachtige verhaal over deze locatie zal worden verteld tijdens de release.

Datum: 27 september 2014 van 13:00 hr tot 15:00 hr
Locatie: Amsterdam Outside Art gallery (naast Hermitage museum)
Adres: Nieuwe Keizersgracht 1A
Website: http://www.kashmere.nl

Comments