.about

cover al arte johnny depp lowdef

al.arte.magazine – het online magazine dat focust op kunst, cultuur en meer van Maghreb tot Mashreq & verder.

 al.arte.magazine is een online magazine over kunst & cultuur. Het magazine focust op muziek, theater, film, beeldende kunst, vormgeving, mode en andere culturele uitingen. al.arte.magazine is nieuws, duiding, interviews, recensies en fotoreportages in een East meets West-setting.

Het online magazine is geboren uit een jarenlange passie van oprichtster en hoofdredactrice Malikka Bouaissa. Ondertussen is een team opgebouwd van een tiental leden: redacteurs en fotografen, allen met een verschillende achtergrond, maar met eenzelfde drijfveer: de liefde voor kunst en cultuur.

al.arte.magazine is volledig onafhankelijk en heeft momenteel ook geen inkomsten door adverteerders of via subsidies van een overheid. Om de onkosten te dekken doen we een beroep op lezers met een hart voor kwaliteitsjournalistiek.

Contact

Algemene informatie:
info@alartemag.be

Ben je kunstenaar en wil je graag je werk voorstellen, of wil je een verhaal inzenden?
info@alartemag.be

Pers:
malikka@alartemag.be

Advertenties:
ibtisam@alartemag.be

Social Media:
tine@alartemag.be

We zoeken altijd nieuwe versterkingen en creatieve talenten voor het team. Kan jij lekker vlot schrijven of heb jij creatieve inzichten (fotografie, grafische vormgeving, social media skills, websitebeheer, …)? Heb je een passie voor kunst & cultuur? En je denkt een bijdrage te kunnen leveren? Mail dan gauw malikka@alartemag.be en stel je even voor.

This post is also available in: English